Steven Van Schoor is opgegroeid in de hamburgerzaak van de mama!
In 1982 is er de realisatie van de eerste frituur caravan in de haven van Antwerpen op kaai 702 toenmalig Noord Natie, in 1992 na mijn legerdienst ben ik mee in de zaak gestapt en we hebben na een paar jaar de frituur volledig vernieuwd en een tweede opgestart op een andere kaai nl 913 Schelde terminal van Noord Natie!
In 2002 heel de boel verkocht door een echtscheiding, maar de drang om nog steeds frietjes te bakken is blijven knagen tot we in 2016 de kans kregen om ’t Zilverenhoekske over te nemen van een ex oude klant van de haven frituren!
Nu
zijn we steeds bezig met het updaten van de zaak en het menu! Mijn
huidige vrouw Irina is een gedreven amateur kok en samen vinden we nieuwe recepten
die we proberen in de Frituur! Onze zelfgemaakte Bacon Cheese Sauce is daar één
van! Wij hebben 10 jaar in de Verenigde staten gewoond en hebben enkele Burger
recepten en dergelijke meegenomen van daar!